Bulktransport

Bulktransport som har eksisteret siden starten er et kerneområde i firmaet. 

Dette har i løbet af årene udviklet sig til en totalløsning, hvor vi kan stå for transport, koordinering samt oplagring til senere brug. Dette giver en hurtigere og bedre kommunikation mellem kunden og os. Det resulterer i en øget effektivitet og mindre risiko for fejl, som er en vigtig del af vores dagligdag.

Træpiller

Vi kører træpiller direkte ud til kunder store som små og vi tømmer skibe, hvor vi står for totalløsningen med speditions- opgaver som nævnt før.

Vi får selv presset træpiller hos en samarbejdspartner. Fordelen er at vi selv leverer råvaren, så vi derved kender indhold og kvalitet af træpillen.

​ 

Vi handler bla. med følgende:​

  • Knust asfalt som er velegnet til vejmateriale med videre. Vi står for transport samt udlægning af materialet, så det er nemmest for alle parter.
  • Roer sælges og leveres til vildtpleje i vinter-halvåret. Dette har virksomheden en lang tradition med, da vi har arbejdet inden for landbruget i mange år. Det har også medført, at vi i dag er den største leverandør til vildtpleje i Danmark.
  • Vi kan tilbyde vores lokale kunder i Midtjylland en rigtig god kvalitet Sand og grus til nybyggerier, entreprenørarbejde og andre opgaver.

Traditionsrig vognmand siden 1976

Siden etableringen af virksomheden i 1976, har vi udviklet virksomheden til en moderne transportvirksomhed med fokus på træ- og skovindustrien.

Grundlagt i 1976

Grundlagt af Peder Østergaard og har været i rivende udvikling lige siden.

Familieejet virksomhed

I dag står sønnerne, Henrik og Michael, i spidsen for driften af virksomheden.

Levering til aftalt tid

Vi lægger vægt på, at leveringen sker til den aftalte tid hos vores kunder.

Kontakt os for tilbud eller anden henvendelse

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.
​​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Garantiordninger og certificeringer

Certificeringer

SBP (dansk) - download​

SBP (english​) - download

PEFC certifikat​ - download