Bulktransport

Bulktransport som har eksisteret siden starten er et kerneområde i firmaet. 

Dette har i løbet af årene udviklet sig til en totalløsning, hvor vi kan stå for transport, koordinering samt oplagring til senere brug. Dette giver en hurtigere og bedre kommunikation mellem kunden og os. Det resulterer i en øget effektivitet og mindre risiko for fejl, som er en vigtig del af vores dagligdag.

Kul

Kul var noget af det første, vi beskæftigede os med, og det gør vi stadig. Vi har en kunde, som i de sidste 25 år har modtaget kul dagligt. Da det skal sidetippes, er dette blevet en speciel opgave, da opbygningen på lastbilerne i den sidste årrække har forandret sig.

Træpiller

Vi kører træpiller direkte ud til kunder store som små og vi tømmer skibe, hvor vi står for totalløsningen med speditions- opgaver som nævnt før.

Foderstoffer

Vi har stor erfaring i transport af foderstoffer over hele landet. Dette er et område, vi har arbejdet med i mange år, og har en kernekundekreds, vi servicerer.
​ 

Vi handler bla. med følgende:​

  • Knust asfalt som er velegnet til vejmateriale med videre. Vi står for transport samt udlægning af materialet, så det er nemmest for alle parter.
  • Roer sælges og leveres til vildtpleje i vinter-halvåret. Dette har virksomheden en lang tradition med, da vi har arbejdet inden for landbruget i mange år. Det har også medført, at vi i dag er den største leverandør til vildtpleje i Danmark.
  • Vi kan tilbyde vores lokale kunder i Midtjylland en rigtig god kvalitet Sand og grus til nybyggerier, entreprenørarbejde og andre opgaver. Vi leverer fra egen sandgrav, da det giver os den bedste sikkerhed for ensartet kvalitet.

Traditionsrig vognmand siden 1976

Siden etableringen af virksomheden i 1976, har vi udviklet virksomheden til en moderne transportvirksomhed med fokus på træ- og skovindustrien.

Grundlagt i 1976

Grundlagt af Peder Østergaard og har været i rivende udvikling lige siden.

Familieejet virksomhed

I dag står sønnerne, Henrik og Michael, i spidsen for driften af virksomheden.

Levering til aftalt tid

Vi lægger vægt på, at leveringen sker til den aftalte tid hos vores kunder.

Kontakt os for tilbud eller anden henvendelse

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.
​​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Garantiordninger og certificeringer

Certificeringer

SBR (dansk) - download​

SBR (english​) - download

PEFC certifikat​ - download