Opkøb af træ

Vi køber gerne dit træ og sådan gør vi:

Velkommen til en lille gennemgang af hvordan vi laves forretning med dig. Beskrivelsen er general og individuelle særaftaler vil normalt indgå.

  • Du har gået og funderet på om der skal ske tiltag i din skov eller med dit hegn eller du ønsker at forbedre dit jagtrevir.​
  • Du tager kontakt til vores skovfoged ved at benytte dig af vores kontakt formular eller ved at ringe på tlf: 22 79 00 97. Her aftaler vi tidpunkt hvor vi kan komme på besøg og gennemgå din skov eller dit hegn.
  • Vi gennemgår din skov eller dit hegn sammen og finder ud af hvilke tiltag der skal laves. Vi vurdere hvad træerne er modne til og der skal tyndes eller afdrives.
  • Ud fra gennemgangen giver vi et tilbud på at købe dit træ netto på rod (NPR). Det vil sige at vi afregner netto kontant til dig ud fra den mængde der produceres. For eksempel: betales tømmer med xx kr./m3 og energitræ yy kr./m3 og flis med zz kr./m3 flis.
  • Du accepterer tilbuddet og vi laver en kontrakt som underskrives. Derefter sætter vi i gang. Træerne fældes og køres ud og flises.
  • Når tømmeret er målt op og flisen er kørt derfra, vil du modtage en opgørelse over mængderne, samt bilag. Du vil også modtage en kreditnota, hvor vi sætter pengene ind på din konto. Betaling sker for tømmer 90 dage efter det er kørt ud og flisen er løbende måned + 30 dage efter det sidste flis er kørt fra skoven.​

Bemærk venligt at der ikke opkræves noget salgsgebyr og da vi handler NPR kommer der aldrig en regning til dig. Har du indgået en kontrakt med os indgår skovfoged rådgivning om fremtiden i din skov uden beregning.

Traditionsrig vognmand siden 1976

Siden etableringen af virksomheden i 1976, har vi udviklet virksomheden til en moderne transportvirksomhed med fokus på træ- og skovindustrien.

Grundlagt i 1976

Grundlagt af Peder Østergaard og har været i rivende udvikling lige siden.

Familieejet virksomhed

I dag står sønnerne, Henrik og Michael, i spidsen for driften af virksomheden.

Levering til aftalt tid

Vi lægger vægt på, at leveringen sker til den aftalte tid hos vores kunder.

Kontakt os for tilbud eller anden henvendelse

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.
​​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Garantiordninger og certificeringer

Certificeringer

SBP (dansk) - download​

SBP (english​) - download

PEFC certifikat​ - download